Skattejagt: Jagten på de faldne stjerner

Sunday 9 May 2021 10:00 16:00
Denmark
Odoo • A picture with a caption
Skal du hjælpe os med at finde stjernerne til vores flag?

Kalder alle børn og barnlige sjæle: Vi har brug for jeres hjælp! Stjernerne på vores flag er blæst af i et ordentlig blæsevejr og har spredt sig ud over Kongens Have. Vi har brug for kløgtige hoveder til at løse en række opgaver, finde stjernerne og få dem tilbage på flaget.

Stjernejagten er fuld af sjove aktiviteter for både børn og voksne og tager en lille times tid. Den er velegnet til børnefamilier fra alderen 7 år og op. Det kræver ingen forberedelse. Før turen går i gang, skal I et smut forbi Oplev Europa i Gothersgade 115, 1123 København K for at hente en pakke med materialer.

Hele eventet løber af stablen på Europadagen d. 9. maj. Kom forbi Europa-Huset i tidsrummet 10-16 og hent startpakken til jeres tur. Sidste afgang kl. 16. Der er selvfølgelig også præmier at hente for dem, der får stjernerne tilbage på flaget 🌟

Vi sørger selvfølgelig for at gøre jeres gåtur så coronasikret så muligt. Husk ellers at holde god afstand til hinanden derude. 😷

God jagt og god Europadag! 
🇪🇺💪
Om Oplev Europa
Oplev Europa er et interaktivt besøgscenter, der giver dig og din klasse mulighed for at lære om europæisk politik gennem undervisning såsom oplæg, rollespil, quizzer, mm.